About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Tuesday, November 27, 2012

peristiwa 24112012 dalam kenangan


Assalamualaikum....
hai readers.! lama dah tak update blog ni.
mmg lamaaaaaaa sangat. busy kot.
last semester dgn final projek dan subjek2 yg killer.!

alhamdulillah, kini daku sudah MERDEKA! 
ehh jgn nk happy sangt, result blom kluar lagi. 
harap dapat result yg baik utk last sem ni. insyallah, AMIN..!
kejap je dah 3 tahun aku belajar dkt poli PD ni.
rasanya mcm baru je masuk sem 1...ehhhh.
kini tiba lah kami berpisah...sebelum tu.
-
-
-
-
-
sebelum kami berpisah..kami sempat berBBQ bersama.
best sangat malam yg lepas.
sbb malam tu last kita kumpul bersama. 
kini hanya tinggal kenangan yg pasti tak kan hilang dalam ingatan ini.
yang indah itu pertemuan, yang menyakitkan itu perpisahan....
pertemuan jadi kenangan, perpisahan jadi imbulan.

thnx to all my friends, lecturers...
korg mmg sporting gila... best dpt kenal, berkawan dgn korg.
kita dah mcm adik beradik.

di kesempatan ini juga..aku mohon maaf jika ada buat silap dgn korg semua.
sakit kan hati korg semua, halalkan jika ada terambil ke, terhutang apa2 dgn korg k.
friendship forever n ever.!
ada masa kita berjumpa lagi.
good luck dalam menjalani hari2 yg mendatang.
-
-
-
-

dekat bawah ni ada beberapa foto kenangan malam kelmarin.
harap gambar2 ini menjadi teman mengubat rindu kita semua.







cake perpisahan dan cake for shidi n wazir



amboi kemain bersuap - suapan.
omey omey.!!!







kegembiraan masing-masing, walaupun hati rasa sedih nak berpisah.
but... enjoy kot.







cik kman gaya ala-ala SUPERman.
hehehe.






terima kasih banyak-banyak ke semua crew-crew, cik kman, cik salleh, shidi, lan, nan, zack, wazir, nash, azah, kaza, arol, daus, aizat, nas yg ada malam tu. enjoy gila...best sangat.! korg mmg terbaik.! tak lupa juga dkt yin, zam, acid, amir, fadhil, izhar, nad, nana utk membe yang extand utk sem depan.! good luck utk korg. sedih juga sbb tak dpt nk konvo bersama korg, but aku sentiasa doa kan kejayaan korg. tq jadi kawan aku. kawan dunia dan akhirat.! amin .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...