About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Thursday, March 22, 2012

Pengembaraan di Lubuk Petai...!

Assalamualaikum, hai readers....
1 weeks tak update...
hari ni ada sedikit masa aku update la ye....

last week aku dan teman2 seperjuangan Poli PD telah membuat salah satu aktiviti hujung minggu
iaitu perkhemahan.
di mana? di Lubuk Petai, Rembau....
yeahhhh..... sangat seronok.
act ni kali ke-2 aku camping dkt sini.
mmg best tempat ni....
nak naik atas tu mengambil masa 20 minit rasanya...
fuhhhh.! penat mmg penat la kan...
penat tapi berbaloi....

-
-
-
-


ni 1st foto kita org sebelum mengembara ke dlm hutan tu.



sempat lagi msing2 posing ye nk menaikkan khemah.


huh.! yg ni..... juara2 perenang Dunia.! erkkkk....
berenang tempat cetek bole la jadi Juara...
hahahaha.

yg bawah ni huh....
perenang irama terbaik.!!!
erkkkk...silap.
perenang terbaik dari kami2 yg dkt atas ni ye....



haihhh.! mcm2 gelagat dorg ni....
tapi syokkk...
air nye sejuk wokkkk.!



AKTIVITI MALAM

berBBQ la...
nyum nyum nyum.!!!

mengipas ayam pun sempat posing ye...



HARI TERAKHIR

yeayyyy, ni muka yg suci lagi murni.!
*tak mandi lagi... tapi kami tetap wangi lagi ye.
hahaha....


breakfast pagi...NASI LEMAK oiiiiii.!


kaki POSING.!
nia antara gambar2 kenangan kami di LUBUK PETAI.









last.! yeayyy, kami selamat turun semula ke bawah....
before turun ni...dkt atas tu hujan sangat la lebat...
sampai semua khemah *banjir....
ayooooo...
dgn kene *gigit pacat lagi.
 tapi seronok....

terima kasih to uolssss...
cik Mutiman, Acid, Kaza, Asrul, Wan, NAs, Yin, Izhar, Amir, Daus, Awe.


tunjuk apa tu? tu huh atas tu tmpt yg kita org naik.

-semoga gambar-gambar ini kekal menjadi kenangan-


p/s : insyallah, ada rezeki dan umur yg panjang kita berkhemah beramai-ramai lagi. peace Yow....




1 comment:

  1. Wahh, best camping dalam hutan ^^
    Mencabar! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...