About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Sunday, December 25, 2011

Lecturer, tepung, telur dan kek.

Asalamualaikum, selamat pagi
alhamdulillah hari nie dpt lagi mengupdate blog

entry utk hari ni mengenai aktiviti 18sx...huh?
*pelik... tak de lah
nie huh pada tanggal 20/12/2011
aku and the gangster, eh geng sudah
telah bersatu padu, membanting tulang dan apa yang penting? KERJASAMA.
menyambut hari kelahiran lecturer kami iaitu Encik Mutiman
-
-
-
-
-

lihat beberapa foto yang sempat di tangkap, dgn foto ini jelas kecerian kami dpt mengenakan lecturer kesayangan kami, yeayyyyy.......


kek yang aku buat..huh, mampu?
mmg tak la, beli sudah.....
.HAHAHA.




dan ini dyer lecturer yang kami nak menyambut kelahirannya 
dgn penuh kasih syg, puihhhhh.! HAHAHA





kek sudah dipotong, yok melantak yok.!
HAHAHA


aktiviti 18sx, opssssss.!
budak-budak kene tutup mata oke.
ni makan dia........



nampak tak apa tu dimukanya
habis muka glamourrrrr dyer kene krim kek.!







finally, ada juga terselit muka aku disitu ye.!
dgn kerjasama wonder petpet semua.
tepung dan telur telah pun kami sediakan utk tatapan lecturer kami.
best? bukan utk lecturer, dgn kte org skali kene.
TAK ADIL.!!! *siap semua muntah2, bau mmg tak bole belah kot.

dgn kesempatan ini (ewah, mcm nk bagi ucapan dpn org ye),
saya mewakili kuncu-kuncu GANGster yang lain
ingin mengucapkan selamat ulang tahun ke-28 pada encik,
terima kasih dh byk mencurahkan mcm2 ilmu pada kami,
semoga cepat kawen (tak sabar nk mkn nasi minyak),
dan minta maaf byk2 kerana telah buat aktiviti yang tak senonoh ini.

anda bagaimana? cetry buat dkt lecturer korg pulak.!
.HAHAHA.


p/s : tanda penghargaan kami utk Encik Mutiman, terima kasih.




12 comments:

  1. happy brthday encek lecturer! haaaaaa

    ReplyDelete
  2. bagusnya.. lecturer sporting habis... terbaekkkkk.

    ReplyDelete
  3. hahaaa... korang ni memang suke kan main tepung

    ReplyDelete
  4. lecturer kesayangan saya juga ! **tetibe..hahaha

    ReplyDelete
  5. joe : terima kasih daripada pihak lect. aku ye.

    ReplyDelete
  6. tira : tahu tak pe, bukan tepung je. mcm2 lagi kot.

    ReplyDelete
  7. iman : nama yang unik. lain dari yang lain. hehe

    ReplyDelete
  8. zizi : sangat2 sporting, syok beb.! haha

    ReplyDelete
  9. khalila : permainan yang sangat meriah tuuu.! haha

    ReplyDelete
  10. finaz : nak jugak? *bolelah jugak. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...