About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Sunday, December 11, 2011

buncit..!macam mana?

AS SALAM...
selamat tengah malam pembaca

eh agak lama juga tak update blog ni. dah bersawang sana sini. FUHHH.!!!
al-maklum la, sekarang minggu busy sngt nak siapkan report praktikal nie.
huh.! tinggal 1 minggu je lagi? tak siap lagi.
takpe, mak mah sebelah umah bole tolong buat kan.
.HAHAHA.

entry kali ini, BUNCIT? macam mana?
siapa tahu.? tunjuk perut sekarang.
*tak payah la.

aku tahu, aku bole tunjuk mcm mana keadaan perut aku sekarang.!

ke bawah
-
-
-
-
-
TARARRRRR.!

nampak beza atau tak nampak?
*maaf gambar buruk, nie je yang sempat di selongkar dlm album.


gambar kiri tu masa berat 50 kg.
gambar kanan pula, bila di timbang, se akan-akan tidak percaya dan tidak terkejut sama sekali pun, bila berat menjadi 60 kg.! huh...amek kau naik 10 kg.

selepas raya, saya berjaya membuncitkan perut,
mengumpul kan lemak makanan di dalam perut.
.HAHAHA.

TIPS MEMBUNCITKAN PERUT :
~makan pagi
~tidur semula
~makan tgh hari
~tidur semula
~makan ptg
~tidur semula
~makan malam
~tengok tv
~makan tgh malam buta
~tidur sampai pagi
(untuk 3 bulan) - confirm jadi mcm gambar sebelah kanan tu.!!!

-SEKIAN. entry nie tiada kaitan dgn sesiapa pun-


p/s : PENGAJARAN di sini, nak ke buncit mcm saya? kalau nak ikut tips mcm di atas tu. kalau tak nak, amal kan execise setiap hari.

15 comments:

  1. ahaahahahaa....!! waawww.. slimnyee

    ReplyDelete
  2. macam tu punya slim dikatakan buncit???
    perghhh...terasa aku siot.....
    amir naufallllllllllllll...
    tengokla afif ni...
    dia jahat...
    dia perli kita...
    hahaha......

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. khalila : mmg slim sngt tu. hahaha. perasan tak, gambar dkt atas nie mcm bole msok contest adie yg lama SISPA.! HAHAHA.!

    ReplyDelete
  5. adam : haha. tahu tak pe. dlm usaha nk slim semula nie.

    ReplyDelete
  6. zizi : buncit la tu. tgok tu gambar dulu dan sekarang.
    byk tu bezanya.
    langsung tak perli sesiapa pun? alamak ada yg terasa. *maaf.

    ReplyDelete
  7. untong gemokkk :) bhahaha..
    sampai poly kurus balik tuh..tenshion stdy..
    kankankan

    ReplyDelete
  8. amy : you tolong kuruskan i balik. lama tak jumpa you. jadi mcm nie sekarang. HAHAHA.!

    ReplyDelete
  9. hahaha...i wt ape jer kt youu..you jgn ikot i
    t u pon krus skali..;p cehhh! untonglh senang hati ta jmpe i..hahaha..

    ReplyDelete
  10. kita makan suap-suap lagi la dkt steambot PD. nak? opsss.!

    ReplyDelete
  11. hahaaa... ha'a la apit. tu la akak suruh join dulu, x join plak die. huhu

    ReplyDelete
  12. hahaha..buncit lagi hencem ! lagi buncit lagi hencem~~haha

    ReplyDelete
  13. khalila : tu lah, tak pe lain contest je nty. masa tidak mengizinkan utk join.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...