About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Tuesday, November 22, 2011

Hari Pernikahan mereka

Asalamualaikum.
selamat petang readers.!
alamak..lama sngt tak update blog kan.
hari nie ada masa terluang, sempat la faris nak update blog.
sbb hari nie JOHOR cuti...kerana harijadi Sultan Johor.
dgn kesempatan ini nak ucap kan selamat panjang umur dan murah rezeki dkt Tuanku.

oke, balik semula pada tajuk Hari Pernikahan?
siapa? hrmmmm.
sebenarnya pernikahan nie berlangsung pada 20112011.
cantik kan tarikh tu.
mesti ramai org di luar sana ambil tarikh nie utk bernikah dan bertunang

antara org yg ambil tarikh yg cantik nie utk bernikah adalah sahabat baik faris sendiri
SITI AISHA AL-JAIDI SHIEK PAIMAN
darah original ARAB oke.
majlis pernikahan ini di buat secara kecil-kecilan sahaja.
jadi tidak ramai yg dyer jemput.
hanya sedara-mara dan kenalan rapat sahaja
terus ke bawah
-
-
-
-
-

di sini faris tampil kan gambar Aisha dan suami nya


ini dyer pasangan Aisha dan Abdullah
dgn 2 kali sahaja lafaz. mereka sah sebagai suami isteri.
Alhamdulillah. seorang lagi sahabat faris dh mendirikan rumahtangga, Tahniah.
semoga berkekalan hingga ke anak cucu.
-
-
-

gambar di bawah ini pula, warga2 Arab
adik-beradik, sedara-mara Aisha.

-
-
-
serius sngt2 masa masuk umah Aisha nie, semua org arab.
tibe2 ade terselit pula muka jawa dlm umah tu. *aku lah tu.
.hahaha.
yg best tu, makanan dkt umah Aisha sedap sngt.
tak sabar nk tggu 24/12/11 nie dyer bersanding
ada makanan *mestilah kan, nasi arab.
dan yg paling best mesti ada tari-menari *nie yg tak sabar.
-
-
tggu la cerita perkahwinan Aisha nty.
insyAllah, nty saya update.

turun lagi ke bawah
-
-
-
-
-

oke dkt atas tu cerita pasal pernikahan sahabat baik faris.
yg bawah nie pula hari pertunangan pensyarah baik faris dkt Poli PD.
alhamdulillah, pada tarikh yg sama juga, 20112011
beliau sudah bertunang dgn seorg gadis cun .!!! wow.!
BoldTahniah En. Mutiman

lihat gambar ini
-
-
-

tggu pula bile pensyarah saya ini nk bernikah?
.hehehe.


-SEKIAN-


P/S : seronok tgok org kawen nie. tggu aku update pasal aku kawen pula.! mmg lmbt lagi la.

6 comments:

  1. waawww....header baru laaa ^_^

    waawww.... cantik the very sesangat la Aisya ^_^

    ReplyDelete
  2. wah, congrats..semoga berbahagia hingga ke anak cucu..

    ReplyDelete
  3. kak lila : a'ah header baru. buruk kan? hahaa. aisha mmg cantik, tgok dpn2 lagi cantik. huhu.

    ReplyDelete
  4. cik tenggiling : terima kasih bagi pihak aisha :)

    ReplyDelete
  5. Semoga mereka berbahagia sampai ke akhir hayat. Amin.

    ReplyDelete
  6. XMagenta : aminn, terima kasih :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...