About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Thursday, November 10, 2011

111111 - Happy birthday to me

Asalamualaikum
selamat pagi jumaat

hari nie aku sngt2 gembira.
sbb hari nie birthday aku
jatuh pada 11/11/11 bersamaan 15 zulhijah 1432
alhamdulillah.... dah makin membesar aku.
good bye 19. hai 20 years old.

aku nak wish jap. hrmmmmm~~~
*dalam hati je. aku je tahu.
oke dah.
.hahahaha.



20 tahun pada 11/11/11



top 10 yg wish dkt handphone aku
terima kasih kawan-kawan
i luv you..!!!

yang wish dkt FB 'n' TWITTER.!
terima kasih byk2. saya sayang kawan saya.!





mlm tadi gi makan dkt luar dgn kawan-kawan dkt salsabila
sedap makan situ
masa tgh makan tu, betul2 dpn mata ada percikan bunga api.!
wahhhh.! sngt2 terharu dan teruja.
terima kasih kepada siapa yg mainkan mercun tu.




dan lepas makan. den terkonoooooo.!
amek kau tepung aku dapat.!
mereka nie semua pandai berlakon.....
tapi lakonan korg aku dpt kesan.
btw, terima kasih kawan-kawan



last....utk yg sambut birthday sama tarikh dgn aku
11/11/11 - nice day and beautiful day for me
happy birthday too youuuuuuu.!
&
baby2 yang baru keluar dan melihat dunia hari ini
selamat lahir hari ini adik.!
*jgn ade yg buang anak pulak hari ini.

oke.....nie je lah, terima kasih yg sudi baca entry kali ini.

~mungkin ade sambungan.......~


p/s : happy sangat.!!!

8 comments:

  1. happy born day abe hehe
    nice date huh :)

    ReplyDelete
  2. waw... cntiknye... 111111. 15 zulhijjah plak tu kan. hehe.... mengade wish dalam hati je. haha

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir ! :)
    untung lah tarikh bezday cantek ;p

    ReplyDelete
  4. khalila : hahaha. terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. yasmin : terima kasih. tahu nie je cantik. hehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...