About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Monday, October 17, 2011

superbfriends ho ho holidays

Asalamualaikum,hai pembaca.!
sori, lama sangat2 tak update blog.
biasa la...busy la. mcm2 nk kene buat.
hari ini berkesempatan pulak nk update.
.hehehe.

dan sekarang, cite pasal HO HO HOLIDAYS.!
mana meon uiiii nk holidays?
melaka je lah.!
melaka lagi?
tu je yang mampu.!
.HAHAHA.

act. gi holidays nie, tak delah lama sngt.
mcm 2hari 3malam ke. tak punnn.
only 1 day.! huh. bahasa org putih taw aku ckp.!
.hahaha.
walaupun 1 hari jek, tapi kami seronok.tahukkk.!

thnx to my SUPERBFRIENDS.! FIQRI,AKLIFF,AMIRA,JUE.
sbb, akhirnye...kita dpt jalan jauh2 kn. *MELAKA je kot, sebelah JOHOR.
tak kisah lah. asalkan keluar dari negeri JOHOR.




1st, gambar jejaka pujaan MALAYA.! pujaan taw.
.hahaha.
mampu?


oke nie gambar dlm kerete JB-MELAKA
.aku overkan ambil gambar nk ternga-nga mulut.
.hahaha.


stop gi breakfast kejap.!
balik sempat nk posing lagi.


yeah.!yeah.! sampai juga MELAKA.



OKE... bawah nie foto-foto kami dkt BALAI SENI, DATARAN PAHLAWAN.
act. kawan aku. NADIA ade buat pameran ART student UiTM di sini.
jadi, rombongan cik KIAH nie pergi lah ke sana.



yg atas nie lukisan wanita di sebalah itu. NADIA.
cantikkan.? congrates keciKuat.







before nk gerak ke tmpt lain.
bergambar lagi di DATARAN PAHLAWAN.
bye NADIA.! beliau tak dpt nk menJOIN kami.
sbb dyer ada pameran ART. kesiankan. next time oke dear.



oke.! 3 jejaka lagi. 3 topi tu baru beli.
harga?
tak ingt.!
.hahaha.



candid.!




last.! tmpt terakhir.
kami ke PANTAI PUTERI.
buat apa?
ambil gambar dan mandi-mandi lah.
.hahaha.





posing sikit semua.! sebelum balik ke JOHOR.!



oke. ini je kisah HO HO HOLIDAYS saya dan SUPERFRIENDS.
thnx sebab sudi membaca,
walaupun penat. kaki, badan sakit-sakit.
tapi aku tetap gumbiralahhhhh.
and NEXT HOLIDAYS????


p/s: pergi melancong. dapat merehatkan minda yg tgh kusut dan serabut ini.

4 comments:

  1. percutian macam ni la baru seronok !
    pehh best je gi tempat2 menarik, n enjoy every minute with frens..pehhh best best best..

    eh,kamu potong rambut???

    ReplyDelete
  2. seronok sngt.! next time nk jalan2 lagi la.
    a'ah...dh lama la. baru perasan ek? haha

    ReplyDelete
  3. ada masa terluang. berjalan lah. hahaa :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...