About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Wednesday, October 5, 2011

kerja sambil melancong

Asalamualaikum....selamat petang readers.!
dh 1 mggu x update blog. hari ini ada ke lapangan masa sikit.
sbb saya tidak ke pejabat.! yessss. *bkn main happy lagi.
act. saya demam.! tak pe....x trok pun. dh pergi klinik dan dah makan ubat.
insyallah, esok oke dan bole ke pejabat semula.

update blog.! pasal kerja atau melancong nie???
hrmmm, dua-dua skali la.! act. kte org di tugas ke PUTRAJAYA utk hantar drawing tender hospital di MERSING ke "Kementerian Kesihatan Malaysia"...dari JOHO ke KL.! jauh kan.

lps je hantar drawing tu.! setel semuanya.....
apa lagi, enjoy la kami.! melancong lah jawabnye..di mana? MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH.!
eh lama jugak la tidak ke sane.
dgn masa yg ada....kami tak kn lepas kan peluang ke EMASan ini oke.!
agak ramai la org....padahal hari org kerja.! tetap ada org gi melancong.! hahaha.
yg penting time sampai je melaka demam aq oke kejap.! msok je dlm kereta nk balik JOHO semula, demam dtg balik.! clazzz kau jah.!

sampai je JB tros demam suam-suam kan.! tapi oke lah...sbb dpt jalan2 kejap. masa melancong 1 jam jek.!

lihat saje foto-foto melancong di MELAKA ini.!


dua model saya kali nie.....model sngt kan.
btw thnx DYLA and SHIDI


MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH




~SEKIAN TERIMA KASIH~


p/s : kerja-kerja jugak....melancong pun wajib taw.! hehehe

10 comments:

  1. hihi . melancong terus sehat ! :D

    ReplyDelete
  2. hahaha, tahu xpe....
    tros serta merta sihat. ;D

    ReplyDelete
  3. wah wah ! bestnye melancong ! syukurlahhh ~ :)

    ReplyDelete
  4. konfius!!!..tander ke tender????

    ReplyDelete
  5. silap la.! thnx aklip betul kan. hehe =)

    ReplyDelete
  6. siyes aq jeles gile..waaaaa!!!nk ikut!!!

    ReplyDelete
  7. hahaha, jgn jeles2 nad. nty kau ajak boss kau gi oke. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...