About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Sunday, October 23, 2011

Happy Befday Shashi

Asalamualaaikum.
hey readers.!

oke, today is monday.!
dah 3 ary lepas si befday gurl nie punyer befday.
.22/10/2011.
SHASHIKALA
.shashi.
.kala.
pun bole

skali lagi nk wish dkt you Happy Befday yg ke-20
yessss. kau dh tua. aku 19 lagi oke...
omg.! lagi 2 weeks aq 20 jugak.!
oke, abaikan.

aq rase kau mesti mcm terharu sngtkan.
sbb kte org wish befday kau.
siap tutup mata bagai, agak2 apa yg you fikir time nie?
hahaha. mesti seronok kan.


oke, semakin maju negara, semakin maju jugak lilin cake nie kan.
hahaha.
canggihkan, pakai bunga api besi.


happy befday shashi
'we love you'
blueberry cheese cake.
sumpah sedap.! yummy yummy.


oke.! ini aksi agak2 romantik la kan.
*so sweet kn? hahaha
main suap2 mkn cake pulak.! kau ado?
muke kau shashi mcm lapar je.! hahaha.
kesian.
btw, lagi skali happy befday gurl hottttt.!


p/s : befday aq lagi 19 hari dari sekarang. nk macam nie jugak oke korg.! sayang korg. hahaha.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...