About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Friday, October 28, 2011

3 - Happy Birthday.!

hey readers.!
selamat pagi sabtu.
holaaaaaa, today aku nk wish la befday 3 org
smlm 28/10/11.

act. sori la korg ye sbb lmbt nk update blog nie.
byk kerja la. hehehehe.
pagi nie, curi mase sikit.
sikit je.

3 - Happy Birthday :

1> Faris Azri
2> Farith Foozy
3>Nurul Nadrah



cake siapa?
adik aku lah. hehehe.


1> Faris Azri

dyer nie adik aku.
wish, Happy Birthday adik.
semoga panjang umur, murah rezeki, dan lulus dgn jayanya dlm PMR.!
wish you luck.
Always Love You


2> Farith Foozy

teman segosip dkt umah sewa.! hahaha.
happy birthday kawan.
sama pulak birthday kau ngan adik aku.
pape pun, aku wish semoga panjang umur dan murah rezeki.
berjaya dlm apa jua bidang yg di ceburi. aminnnnn.


3> Nurul Nadhrah

kawan gelak2 dlm kelas masa sekolah.
happy birthday kawan.
semoga panjang umur, murah rezeki.
dan berjaya dlm hidup.
aminnnnnn.


p/s : 13 hari lagi..... birthday aku pulak.! hehehe.

4 comments:

  1. thanks faris ,, aku akan ingat sampai bile2 korg wish aku mcm nieh !! pape pun korg mmg kawan yang superb,,,,, thanks byk2 faris

    ReplyDelete
  2. welcome farith :) kau pun superbbb jugak.!

    ReplyDelete
  3. Hai kwan...sy tag kamoo join segmen

    http://fantasticvirgin.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...