About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Sunday, July 10, 2011

PRAKTIKAL..??

ASALAMUALAIKUM..?? , hey readers.....
ayoyo lame sngt dh x update blog.
title kali nie..."PRAKTIKAL" ??? apakah itu??

04/07/11...saya bernama FARIS AFIF BIN ABDULLAH.
no. matrix card 06DKM09F???? tibe2 lupe plak 4 num. dkt blkg tu....hahaha
gedix aq..... btw, this date adalah tarikh 1st day aq melaporkan diri sebagai pelajar praktikal (sem4 poli PD). Di company PERUNDING DUHA atau pun MEC ( MECHANICAL ELECTRICAL CONSULTANT ).

dah 1 weeks praktikal....nk tggu lagi 20 mggu nk abes praktikal.!!!
lamanya.....x sabar nk naik sem 5....omg omg omg.....
cpt la.... semmgnye blajo lagi best dari bekerja....kan kan kan.
apa2 pun SEMANGAT utk praktikal nie tetap ade...gogogo FARIS AFIF.!!



lihat gambo nie... semngt 1st day nk praktikal.
punye la si FARIS AFIF tekan lonceng dkt situ byk kali
lenguh tgn den...rupenye lonceng tu rosak, batery dh abes.
ayoyo..sabo je lah...
nasib baik dkt peti tu ade num pejabat...col baru la dpt msok...

ini salah 1 perkara yg aq kene study dlm ofis.
PELAN.!!!


P/S : praktikal nie bosan gile..!!! semester 5 cpt dtg.....!!!

4 comments:

  1. faris afif...!!awk nk tau x..??ape yang awak wt adalah same dgn ape yg saye wat di tmpt l.i..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha. yeke nad... bosan x?? nasib baik ade shidi skali....krg sikit bosan.

    ReplyDelete
  3. pelan. sy belajar pelan sikit2x wktu practical. =)

    ReplyDelete
  4. owh....oke la tu. sama la juga. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...