About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Sunday, July 17, 2011

CHACHA si pengantin baru....

ASALAMUALAIKUM, hey readers......

haloooooo, entry kali nie, kawan saya kawen lagi ,UNGKU AISHAH atau nama sweetnye CHACHA...sweet ke??? haha sweet la.... entry nie smbgan dari entry kawan aq yg kawen 2 mggu lps.....

tgok tema dyer kawen, bercalour UNGU.... nice babe, btw....kte org 1 kelas happy sngt.... sbb kawan ramai yg dh kawen....msok anda chacha yg ke-3 dlm kelas 5 bio....TAHNIAH.!!! selain itu juga.... ( ayat nk mcm dlm karangan ), lantak aq la.... sambung balik.....aq bahagia sngt. sbb dpt jmpe kembali kawan2 kelas lama, mmg la rase rindu sngt2 ngan korg seme...dpt amek gambo seme..byk2 plak kan.....tapi masih x cukup 1 cluz lagi.... kene tggu wedding yg lain la plak, kalau seme ada kan...

HUH.. lepas nie sape plak nk kawen???? FARIS AFIF kot....motif aq??? mmg x la.. lmbt lagi, masih jauh lagi..skrung kene kejar ilmu dahulu, baru kejar aweksss. wahhhhh, poyo kan.
btw, makanan sedap seme.... i like CENDOL....!!!

lagi apa ek?? nie je kot.....
kejap, ada sikit lagi....dgn kesempatan ini nk ucap congrates juga dkt ACHIK and SHAUKAT bakal menjadi ibu...tggu la plak entry pasal 2 org yg bakal ibu nie kan.... anak korg mesti comel mcm FARIS AFIF...tibe2 plak. hahaha.
oke la, tgok di bawah nie. ade beberapa foto yg saya sempat upload.....lihat saje lah..

SELAMAT PENGANTIN BARU DARI WARGA 5 BIOTECHNOLOGY.!!!



hadiah ISTIMEWA ini untuk pengantin from :-
NOOR NADIA & FARIS AFIF




baju merah+tudung itam.
pengantin baru SHAUKAT tu....
bakal jadi MUMMY.....
tahniah SHAUKAT SHAHIRAH.












HABIS DAH....PUAS KE TIDAK???
TAK PUAS...PI LANTAK KORG LA....HEHEHE
JAHAT MULUT FARIS AFIF KAN....
I'M SORY.!!!

P/S : lepas nie sape plak 5 biotech nk kawen??? tunggu dan lihat.....

4 comments:

  1. sumenya caantik.molek2 belaka :P

    ReplyDelete
  2. wahh.... cantik ar pelamin die... :)

    wah.. besar hadiah.

    ReplyDelete
  3. a'ah cantik....
    hadiah mesti lah besar...
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...