About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Wednesday, June 29, 2011

malam di i-city

ASALAMUALAIKUM...., hai readers
entry kali nie....faris nk story sikit pasal i-city.

biase la...nie 1st time gi i-city, agak jakun sikit la, akhirnye aq dpt gak jejak dkt tmpt yg penuh dgn cahaya lampu yg wane-wani nie, act. bkn aq je x pernah jejak dkt tmpt nie. membe2 aq yg lain pun sama gak.....

time smpai dkt i-city nie, seme muke penuh dgn ke gembiraan. dlm aty aq, smpai gak aq kan dkt sini. bestnyeee, dpt amek gambo ngan pokok2 yg berlampu nie ( ayat mcm jakun kan ).
motif???
x bole blah btol aq nie.....

thnx dkt lect. kte org, sbb dh merealisasikan impian kami seme nk ke tmpt nie. thnx en. mutiman.....mluz la nk story pnjg2..tgok la gambo kte org dkt bwh nie..yg xcited gile dpt gi i-city nie kan.....













p/s : ramai2 la dtg dkt i-city nie, lagi ramai lagi meriah. mood; seronok.!!!

6 comments:

  1. nanti bawak aku g situ eh.. next sem.. hahahhaha :P

    ReplyDelete
  2. jom farith...ramai2 gi...hehee :p

    ReplyDelete
  3. kenapa tak masuk snow work ? :) best taw kat situ

    ReplyDelete
  4. NURHAFIEZA : kte org gi kejap je.. sbb nk cpt balik ke seremban.... gi kejap je nty x puas la.. next day la gi lagi..kasi puas2 main dkt snow work tu. hehehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...