About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Saturday, June 4, 2011

fun day


longggggggggggggg day x hang out dgn mereka2 semua ini.
and this time kami hang out skali lagi.... biase la masing busy.
dari pagi smpai la maghrib baru pulang ke rumah.

thnx frenzzzzz to AKLIP, SHASHI, HAJAR.
walau pun kejap but..... seronok sngt....
apa yg kite org wat mase ary nie ..........
1st
janji pkol 11 nk gerak dari umah.
biase lah. DRIVER kami shashi yg bawak kete.
amek penumpang2 seme dkt umah masing2. hahaha.

2nd
smpai je cs( city squre ) .... tggu mek hajar nie.
x smpai2. katenye dyer gi kwsp dulu..... mmg lame gile tggu.
smpai perut kte org nie berbunyi pet pot putttttt. hahaa
apa lagi kte org mkn la. fikir jap. mkn dkt mne ek??????
kte org putus kan utk mkn dkt marrybrown. dh lame x mkn dkt situ....
layan je la kn.....

3rd
naik level atas skali beli tiket wayang. cite REMEMBER ME??
pkol 3.30 ptg wayang start... masih still tggu mek HAJARRRR lagi.!!
x smpai2..... hrrmmmmm, dh nk msok wayang pun x smpai2 lagi.
kte org msok dulu. tiket dyer kte org tggl an dkt dpn.
nasib baik cite x smpai stgh lagi dyer dh msok.
it's oke..... yg pntg kte org happy.!!! cite REMEMBER ME?? oke la.
bole bagi 3 bintang je dari 5 bintang.
yg x bole blah tu..... antu dyer klaka....LAWAKKKKK btol.
tergelak2 tgok antu cite nie. bkn seram....hahahaha

btw, this is a nice day.....FUNNNNN gile.
tapi x best sbb FIQRI ISMAIL x ikut. cozzzz dyer dh balik uitm.....
it's oke. next week kau balik JB kan. akak kau kawen. jmpe nty oke.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...