About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Saturday, April 2, 2011

Fun Hunt Activity Math 3

pemenang num. 1 (yeah yeah kami JUARA)

pemenang num. 2

pemenang num. 3

pemenang num. 4

bersama lecture math 3 kami pn. Nor Shahanis Bte Hashim


Alhamdulillah.... rezeki memihak kepada cluz kami untuk menjuarai ' Fun Hunt Activiti Math 3 ' anjuran JMSK Poli PD.......

ada 13 cluz yg menyertai pertandingan nie.... gambo yg dkt atas nie adalah 4 pemenang saje...
tahniah kepada seme pemenang....

hahahaha.... ACT. kami berlima mcm x caye je mng.. yelah seme yg bertanding muka pandai2...
1st tgok muka dowg seme... kte owg mmg ckp x dew la harapan nk menang...
nth ek.. mcm mne nth bole mng... mgkin kerjasama dan semangat kump. kot.....
yeah.... ' APA YG PNTG KERJASAMA '............ smpai lect. math pown kate, " ish saya x sangka cluz nie bole mng.... "

hhrrmmmmm dh rezeki kami kot.... alhamdulillah.
smpai sakit kaki berlari sane sini.... dgn berpeluh-peluh lagi....
soalan math yg x de la susah mane pown.... cume last check point tu je susah soalannya
tapi akhirnya kami dpt jawab seme soalan dgn btol...!!!

AMARAN : Jangan main2 ngan dak DKM3S1.... ingt kami x bole ke??? kami bole... YEAH.! YEAH.! YEAH.!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...