About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Tuesday, December 22, 2009

selamat tinggal SAHABAT!!!

ui budak.eeeeeeeemmmmmmm
sedih plak aq bace blog k0.
k0 dah nak gi blaj0. aq nak ucapkan good luck beb dkt sane.
take care 0ke. aq & aklip pasti merinduiMU.
nty dah dkt sane jgn lupe plak nak contact kte 0wg.
maafkan ar aq klau pernah menyakiti k0 slama ini.
ala biase ar tu gaduh2. dah mcm adik-beradik an.
x pew eh klau aq tr0n perak nty kte bley jmpe.
klau balik jb nty bagi taw aw.
nty aq ngan aklip bley blik jb.
walaupun jap jewk jmpe.
asalkan dpt jmpe.
eeeeeemmmmm lepas neyh dah x bley nak hang out same2 agy.
kami pasti rindu k0 beb................bye.
good luck di sana 0ke. jaga diri baek2 k.
rajin2 kan lah jari k0 tu nak msj 0r colling2 aq sama aklip.
bbbbuuubbbyyyeeeee!!!!

1 comment:

  1. touching aku bace yang ini. sayang juga kaw kat aku. :D take care juga. miss you all gler2!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...