About Me

My photo
JOHOR BAHRU, ISLAM, Malaysia
berasal dari JOHOR BAHRU, masih belajar lagi, berusia 20 tahun. seorang yang baik hati(kadang-kadang la),haa poyo kan. seorang yg pemalu, bila mula-mula kenal, tetapi hakikatnya TIDAK.hahaha. gemar ketawa, bila SUKA ketawa..bila DUKA pun boleh ketawa. btw terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang mengunjungi blog aku ini.

Followers

Friday, December 18, 2009

MEnunggu detikNYA!!!

AAAArrgggghhhhhhhhh!!!
lambatnya masa berjalan
aq menunggu detiknya 10/01/10
lagi 23 hari!!!
eeemmmm.
mesti kowg tertanya-tanya kenepa an.
ye lah.
x sabar-sabar rasenye nak menggapai cita-cita ku.
time tu aq dah nak gi blaj0.
dekat POLITEKNIK Port Dickson.
x sabar rasenye nak tinggalkan jb.
b0san dah rase d0wk jb.HAHAHAHAHAHA!!!
x baik si0t aq neyh.
pape p0wn jb ttp di aty kuh.
ye lah, nak rase juga hidup berdikari.
jauh dari family.
but nty pasti aq rindu mereka semua.
bkan tu jewk, membe2 aq.
sayang k0wg.aq pasti merinduiMU.
HAHAAHAHA!!!
AAAAARRRRRHGGGGHHH!!!
pening2.
byk lagi brg yg bl0m beli.
x taw nak beli ape lagi.
tapi perasaan nak gi sane mmg x sab02 lah sial.
tiap2 ary aq bley gi pantai pd.
mamp0s.blik jb dah mcm negr0.HUAHUAHUAHUA!!!
EEEErrmmm.....x taw nak story ape lagi.
0keylah....PD tunggu KEhadiranku...JB selamat tinggal!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...